Karlovačka cesta 17

10 000 Zagreb, Croatia

tel.: +385(0)1 61 97 555,

+385(0)1 61 97 555

fax.: +385(0)1 61 97 557

e-mail: info@cina.hr

KORISNI SAVJETI

1. Dvostruka INOX stijenka – Što to znači?
Samo visoko standardne industrijske perilice nude konstrukciju dvostruke stijenke. Unutarnji spremnik je mjesto gdje se odvija proces pranja i ispiranja. Spremnik je od okoline odvojen INOX panelima. Prednosti: Ušteda energije, Zvučna izolacija, Toplinska izolacija, Zaštita namještaja.

2. Kako slagati čaše i posuđe
Napuniti koš perilice bez da se posuđe slaže jedno na drugo, čaše se ne bi smjele dodirivati, visoko i tanko posuđe slažite u centru košare.

3. Trebate bolje ispiranje
Vodu tretirajte kroz omekšivać vode (depurator). Smanjiti će te ukupnu tvrdoću (Kalcij i Magnezij). Staklo će biti «kristalno prozirno» bez poliranja! Na posuđu će izostati takozvane mrlje i fleke.

4. Koristite dozatore za deterđent i briliantin
Upotrebljavajte kvalitetna sredstva za profesionalne pranje

5. Prednosti linije za pranje
Sistem za pranje u kompletu sa servisnim stolovima ispred i poslije perilice nudi maksimalnu iskoristivost. Dva poslužitelja radeći zajedno na početku i kraju linije za pranje imaju mogućnost vrhunske produktivnosti, a time i brz povrat vaše investicije.

6. Trebam li pumpu za odvod
Profesionalne perilice uglavnom imaju gravitacijski odvod. Ako je vaš odvod pozicioniran daleko ili više od perilice pumpa za odvod će pomoći da voda oteče. Isto tako, nakon završetka korištenja pumpom za odvod će te iprazniti perilicu.

7. Kako poboljšati kvalitetu pranja
- Perite odmah nakon upotrebe. Osušena pića i ostatci hrane znatno umanjuju kvalitetu pranja.
- Ostatke pića i ostali otpad ne stavljajte u perilicu.
- Ne polirajte, tako zapravo opet prljate. I svježe upotrebljeni ručnik moe sadržavati bakterije.
- Redovno održavanje perilice omogućava ispravan rad, kontrolirajte spremnike za deterđent i sredstvo za ispiranje.
- Na kraju svake smjene ispraznite perilicu i ostavite vrata otvorena. Ako je potrebno očistite filter i ruke pranja. (Potrebno je samo nekoliko minuta)

8. Da li mi je potrebna profesionalna perilica
Činjenica je da upotrebom perilice štedite vrijeme i novac – manja potrošnja vode i energije za isti kapacitet pranja. Ako ste ugostitelj i prodajete pića, napitke i hranu trebate brinuti da čaše i posuđe bude vrhunski čisto znači i dezinficirano. Dokazano je da pranje na temperaturi višoj od 50oC u trajanju od 90 sekundi uništava sve viruse i bakterije. Odluka je vaša!

Uskoro ćemo dodati još mnogo korisnih savjeta o održavanju caffe aparata, poboljšanju kvalitete toplih napitaka...

Provjerite ponudu sredstva za čiščenje koja se nalaze u našoj ponudi.

Zastupamo: